-

Ultralydsskanneren

Vores skanner er en hel ny S8 fra GE healthcareHerning Skanning Klinik anvender en Voluson S8-BT12 skanner fra GE-Healthcare. 

Skanneren er specielt velegnet til skanning af fostre og er optimeret til 3D/4D skanninger,

Skanneren er koblet til en 40 tommer HD fladskærm, så I hele tiden kan følge med i undersøgelsen.

Ved de tidlige skanninger (fra uge 7-10), kan det være nødvendigt, at skanne gennem skeden for at komme tæt på livmoderen. Det gør vi selvfølgelig kun hvis du ønsker det. 
Vi anbefaler at du kun har en ledsager med til disse skanninger.

Skanneren kan printe billeder på papir og gemme billeder og filmklip på USB-stik. Papir billeder og USB-stik hører med til nogle af skanningerne men kan købes på klinikken. 
Husk at papirbilleder er varme følsømme, og ikke kan tåle varmelaminering.


Software
Herning Skanning Klinik anvender Astraia software. 
Astraia er et specielt udviklet program til brug ved ultralydsskanning i graviditeter, og bruges på samtlige sygehus-afdelinger i Danmark der beskæftiger sig med ultralydsskanning af gravide. 
Det betyder, at resultatet af målinger der foretages på Herning Skanning Klinik, umiddelbart kan sammenlignes med, skanninger foretaget på offentlige sygehuse, og at barnets vækst kan følges, hvis I kommer til flere skanninger i løbet af graviditeten.
Ved alle skanninger bliver der foretaget en måling af barnet, og en vurdering af barnets helbredstilstand og alle målinger gemmes i Astraia databasen.
Ved afslutning af undersøgelsen får I et udprint fra Astraia med resultaterne fra skanningen.