-

3D print

I samarbejde med 3Dprintedultrasounds kan klinikken nu tilbyde 3D print af et 3D skannings billede af dit barn.


3D print forvandler et 3D skannings billede til en skulptur lignende figur som er en nøjagtig kopi af dit barns ansigt. Printet kan farvetones afhængig af forældrenes hudfarve.

Se og føle dit ufødte barn uger før den er født med den innovative 3D-print-teknologi
Graviditet er den mest vidunderlig og spændende tid i en kvindes liv. Fra følelsen af forventning og de første spark til man oplever sit barns hjerteslag og ser det på ultralydsskærmen - der er ikke noget som følelsen af ​​at forberede sig til at bringe et nyt liv til verden. Takket være moderne teknologi, kan ventende forældre se deres ufødte barn i 3D ved hjælp af ultralyd. Men der er en ny og anderledes metode til at se og føle din baby, og det giver dig mulighed for at fange og forlænge alle de følelser du oplever mens du er gravid.
3D-print af ufødte babyer er den nye innovative tilgang til at give mødre og fædre en fascinerende glimt af deres barn, mens de stadig er i livmoderen.
Ved brug af de revolutionære muligheder, som 3D-print-teknologien giver, kan vi nu lave præcise kopier i form af en figur af dit ufødte barn og levere den til dig, før barnet er født.

3D-print af dit ufødt barn giver dig en enestående chance for at komme til at kende dit barn, før det er født, og se det nøjagtigt, som det er inde i mors mave. Og du vil være i stand til at holde figur af barnet i en særlig plads i dit hjem i mange år fremover for at minde dig om den mest unikke tid i dit liv.  • Vi laver en 3D skanning af din baby og danner en 3D volume fil.
  • Filen indsendes via 3Dprintedultrasounds hjemmeside og I bestemmer hvilken figur og ramme I ønsker.
  • Firmaet laver et udkast som tilsendes til godkendelse.
  • Hvis I godkender udkastet, betaler I via hjemmesiden og firmaet printer og sender figuren direkte til jer.